052-2457843

X

זיו מנור ביום השוקולד הלבן

שוקולד לבן בחיבורי אלכוהול איכותיים

שוקולד לבן
שוקולד לבן

מספרים שברוסיה שותים וודקה כדי להתחמם, אבל בצד השני של העולם (תלוי מאיפה אתה מסתובב..), במרחק של יותר מ-2,000 קילומטרים ותחת אקלים מדברי, אנחנו קצת מתקשים להבין זאת. אין ישראלי ששותה אלכוהול כדי לשרוד, אלכוהול הוא תענוג. הוא צריך להתאים לאווירה, למזג האוויר, למקום ולתקופה בה אנחנו שותים אותו וכשמדברים על אלכוהול בחורף, זה רק מתבקש לשים אותו יחד עם תענוג שוקולדי.

הם נראים קצת לא קונבנציונליים יחד, אבל זה רק מפני שאנחנו לא בהכרח מכירים אותם בוורסיה הזו. הם החברים הכי טובים אם רק תעזרו להם למצוא את הדרך לדבר ביניהם. הם דומים יותר משאנחנו מבינים, שניהם משחררים צחוק, שמחה והרגשה טובה ותפקידנו לתת להם את מקומם יחד וליהנות מהתענוג.

לסוגי שוקולד שונים עוצמת טעמים שונה, כדי להעצים את טעמו של השוקולד חשוב לדעת איזה סוג אלכוהול משדכים לו. חשוב לשים לב לכמויות, כשיותר מדי אלכוהול מכל סוג שהוא יגרום לשוקולד לטעם מריר ולהפרת מאזן הטעמים.

להלן כמה טיפים שיעזרו לכם במשימה

1. השתמשו בשוקולד לבן איכותי – כדאי מאוד שיהיה זה שוקולד איכותי ובסטנדרט גבוה.

2. אזנו רמות מתיקות – אין לערבב שוקולד לבן שמתיקותו גבוהה מהאלכוהול, אלא להיפך, עדיף שהמשקה יהיה במתיקות מוגברת. לצורך כך, כדאי מאוד לטעום קצת מזה וקצת מזה ולהעריך את רמות המתיקות. אין מה לדאוג מעבודה "קשה" מדי, אחרי הכל, זוהי אחת העבודות המתוקות שקיימות.

3. התאימו מרקמים – מרקמו המלא והחלק של השוקולד הלבן מבקש את שידוכו למשקאות בעלי עפיצות רכה ומעוגלת, והעובי הקטיפתי של השוקולד משתלב מצויין במשקאות בעלי גוף.

קוקטייל עם שוקולד לבן
קוקטייל עם שוקולד לבן

לתיאום סדנת קוקטיילים עם שוקולד לבן התקשרו אלינו לטלפון 052-2457843

דברו איתי