סדנת יין עם זיו מנור הביטוי "גבינות ויין" מושרש כל כך בלשוננו, עד כי נדמה שהמשקה היחידי המתאים לשילוב עם גבינות, הוא יין. אך לא כך הדבר. כן, יין וגבינות הוא שילוב מוצלח, אך ישנם משקאות רבים אחרים כגון קוקטיילים או בירות שהולכים לא פחות ממצוין עם גבינות. אל תתפלאו אם כולם יבקשו את המתכון.
השרייה של גבינות קשות ביין לבן יבש עם עשבי תיבול , רוזמרין וטימין למשך 3 ימים במקרר.
השתמשו בגבינת פקורינו כתחליף לבוטנים לצד הבירה. חיתכו קוביות של הגבינה, המליחות שלה תעודד את השתייה ותשתלב מצוין עם טעמי הפירות.
טעמה של המוצרלה עדין מאוד ומרקמה רך, ודווקא טעמיהן של הבירות החזקות והכהות משתלבים נהדר ונוצר איזון נפלא בין חלקלקות הגבינה לחספוס הבירה.
קוקטיילי סאוור הם חמצמצים וקלילים, ממש כמו גבינת הלבנה. מכיוון שהטעמים נוגעים באותם אזורי טעם על הלשון, החמיצות מתעצמת ומקבלת גוון שונה ומיוחד.
אחוזי השומן הגבוהים של החלומי יחד עם המנהג לטגן את הגבינה, הופכים אותה למרפדת קיבה מושלמת. קוקטיילים שמוגשים בשוט מתקבלים בגוף בצורה מהירה, הגשת גבינת חלומי מטוגנת או טרייה לצידם תרכך את פעולת ספיגת האלכוהול בגוף, תעשיר את חווית השתייה ותרפד את הקיבה לקראת המשך הערב.
השילוב בין קשקבל לקוקטיילי גלידה הוא מפתיע ומיוחד, המתיקות של הגלידה מעצימה את המליחות המתמסמסת של הקשקבל והחריפות של הגבינה מוסיפה גוון ייחודי לקוקטייל.
מעוניינים לשמוע על סדנת קוקטיילים עם גבינות ושילובים מפתיעים? סדנת אלכוהול חווייתית? בואו נדבר על זה 0522-457843