סדנת יין פרימיום

יום הולדת 40 עם סדנת קוקטיילים

ליווי לאירוע מנצח

ריעונות ליום הולדת 40

יחס אישי בהפקת האירוע

חגיגת יום הולדת 40

מעל 15 שנות ניסיון

סדנת יין חוויתית מקצועית ומגבשת

נעים להכיר שמי זיו מנור המעביר סדנאות יין בכול הארץ, הפעלה חוויתית ומקצועית היוצרת גיבוש בין המשתתפים, במהלך הפעילות אנחנו טועמים יינות, מסבירים על הכנת חביות יין, הכנת פקקי שעם, התאמת יין לאוכל ועל שתיה נכונה ומניעת שכרות, האטרקציה המושלמת לאירועים פרטיים ועיסקיים

סדנת יין ליום הולדת – האטרקציה המרכזית של האירוע

יש אירועים בלי סדנת היין של זיו מנור ויש אירועים שהמארגנים החליטו שהם הרבה יותר מזה והזמינו את סדנאות היין שלנו.
סדנת היין של זיו מנור הן מזמן הדבר החם ביותר כבר שנים בכל מה שנוגע להפעלות מיוחדות לאירועי חברה, מסיבות רווקות, מסיבות גיוס ועוד.
עם מוסיקה קצבית, המון הומור, משחקי שתייה מדליקים והמון המון ידע, הסדנאות האלו הן האטרקציה המושלמת לאירוע הבא שלכם.

סדנת ליין בבית

סדנאות יין לימי הולדת ולימי גיבוש של זיו מנור הפכו כבר לפני שנים לבחירה המועדפת על מארגני אירועים מהסקטור העסקי והפרטי כפעילויות גיבוש וכיף. העושר התכני, מגוון הטעימות שלהן זוכים המשתתפים בכל אירוע, הידע העצום והמרתק המועבר על ידי זיו והאווירה המחשמלת הנוצרת במקום גרמו לסדנאות אלו להיות היהלום שבכתר באלפי אירועים עד היום. עכשיו הם יכולים להיות המרכז של האירוע הבא שלך.
סערה בכוס יין -הכל על המשקה שמרתק את העולם מאות בשנים.

סדנת יין כשרה

כל המשקאות בסדנת היין של זיו כשרים בהשגחת רבנות. יין הוא הרבה יותר ממשקה, יין הוא תרבות שלמה. סדנאות היין של זיו מנור שמות את האקזוטיות של המשקה המרתק הזה במרכז והופכות אותו, ואת הקהל שלכם, למרכז האירוע. במהלך הסדנא מעביר זיו מנור במיומנות מרשימה את הידע העצום שלו בתחום, מחלק טעימות ומפעיל את הקהל בצורה שלא תשאיר אף אחד אדיש ואף גרון יבש.

סדנת יין בצפון

זיו מנור מגיע עם סדנאות היין שלו לכל מקום בארץ, וגם ליישובי הצפון. בין שמדובר בארוע פרטי או עסקי, בעיר או בקיבוץ, זיו יודע לחבר בין אנשים ולהקפיץ את הארוע שלכם.
 

לגלות את הסוד שביין בסדנת יין

מספר מונחים נפוצים המשמשים לאבחון טעימת יינות
כולנו כבר למדנו לקרוא תוויות על מוצרי מזון. אנחנו כבר לא מסתפקים בהצצה חטופה על מספר הקלוריות או אחוזי השומן. מושגים כמו שומן טראנס, אנרגיה, מונוסודיום גלוטאמט, היו בעבר נחלתם של כימאים ודיאטניות בעיקר. ואילו היום לא רק שלמדנו לקרוא תוויות אנחנו גם מבינים את משמעותן. מה מועיל לנו, ומה מזיק, מה רצוי שיהיה במזוננו ועל מה כדאי לוותר, גם אם הוא מופיע כקוד של בליל אותיות בלעז ומספרים. אי אפשר לעבוד עלינו. לא כך הוא הדבר בכל הנוגע לעולם היינות. בואו נודה על האמת: רובנו עומדים חסרי אונים ובטחון מול מדף היינות. הידע שלנו לרוב מסתכם ב: אדום, לבן, קידוש ופטישים.

סדנת יין מושגי יין נפוצים ומומלצים 

בכל חברה יש את האחד או האחת שמבינים יותר מאיתנו ביין. הם יספרו כיצד בילו בכרמים בטוסקנה ובדרום צרפת, הם ירחרחו את כוס היין שיגיש להם המלצר, הם יטעמו, ובארשת פנים רבת חשיבות הם ידברו על עפיצות, זנים ושלל מושגים שיגרמו לנו לנוע בחוסר נוחות בכסא.
יין הוא תרבות שלמה שאי אפשר ללמד על רגל אחת. אך בכל זאת, כטוב ליבנו ביין, החלטנו לחשוף כמה מן המושגים המרכזים והשימושיים יותר באבחון יינות. על מנת שבפעם הבאה תהיו אתם האחד או האחת שמבינים. ובעיקר שתדעו אחת ולתמיד מה טעם היין המועדף עליכם.

יין גנרי

יין שמורכב מכמה זנים של ענבים. אין זן שמגיע ל- 85% . היין נקרא על שם כפר, מחוז או אזור ממנו הגיעו הענבים.

יין זני

יין שמכיל לפחות 85% של זן שולט. היין נקרא על שם הזן.

ארומה

ריח היין שמקורו מזן הענבים

בוקה

ריח היין שמקורו בתהליכים שהיין עובר

עפיצות

תחושה מעקצצת הגורמת לכיווץ השפתיים, כתוצאה מאחוז אלכוהול גבוה, או רמת טאנינים גבוהה.

גוף

תחושת מלאות, מעין תחושה שהיין בעל "משקל". הגורמים לגוף הינם: רמת הסוכר והאלכוהול.

איזון

מדד הבוחן את השילוב בין כל הפרמטרים הקיימים ביין: מתיקות, חומציות, טאנינים, גוף ואלכוהול.

בוטריטיס

פטרייה הנמצאת על זג הענב. הפטרייה גורמת "לריקבון אצילי", המעצים את הטעם והריח.
בנוסף, הפטרייה גורמת לחרירים מיקרוסקופיים בענב ,הגורמים לאיבוד נוזלים ולעליה ברמת הסוכר.

צרו קשר להזמנות ולתיאום סדנת יין – זיו מנור 052-2457843

למאמרים נוספים מעניינים בנושא יין היכנסו

סערה בכוס יין

כל מה שחייבים וכיף לדעת על סדנת יין
זיו מנור ישמח להגיע ולהעביר פעילות חווייתית על עולם היין הקסום. הפעילות מועברת עם מצגת מרשימה ובטעימה חופשית וללא הגבלה.
אי אפשר לדבר על יין בלי לטעום ולכן טעימת יינות היא לב הסדנה, נטעם יינות אדומים ולבנים ונכיר אותם מקרוב.
כחלק מהסדנה נבדוק את בקיאותכם בזנים לבנים ואדומים, על התאמת אוכל ליין, אחסונו וחיי מדף, על כשרות פקק השעם וטיפולים ביין. נבחן יכולות שלכם בפתיחת בקבוק במסעדה ועוד… איך לעמוד באתגר היין? בזמן שהלשון טועמת, האורחים שלך יחד איתך נהנים ממופע חוויה ייחודי.

זיו מנור מתבל את ערבי היין בשפע של:

אנקדוטות מעניינות על עולם האלכוהול – היין העתיק ביותר , היין היקר ביותר ותגליות מעניינות

הסברים וטיפים באירוח ביתי – התאמת יינות ומשקאות במסיבות ובאירועים

הסברים על בישולים ביין ואלכוהול והתאמת יין לאוכל

הסיפורים העסיסיים ביותר – הכנת חביות יין , הכנת פקקי שעם

שתיה נכונה ומניעת שכרות

  • זני ענבים
  • תהליכי ייצור
  • הכנת חביות יין
  • הכנת פקקי שעם
  • טמפרטורת הגשה
  • חיי מדף

קוקטיילי גלידות מפתיעים וקינוחי אלכוהול

אלכוהול משובח
וגיבוש חוויתי

הגשת הקוקטיילים
בכוסות זכוכית

חוברת קוקטיילים
מתנה למשתתפים

מוזיקה קצבית
ותחרויות שתייה מצחיקות

בא לך להקפיץ את האירוע הבא שלך? התקשרו אלי לשיחת הכרות וללא התחייבות 052-2457-843

עיסקי3_optimized
המלצה שירי

בא לך להקפיץ את האירוע שלך?
לשיחת היכרות: 052-2457-843

השאירו פרטים

לתכנון אירוע מושלם

עם זיו

בטלפון 052-245-7843

לשיחת ייעוץ חינם

לתכנון אירוע מושלם

עם זיו

Open chat
דברו איתי
דברו איתי