זיו מנור מיקסולוג מומחה יערבב לכם קוקטיילים לא מהעולם הזה

קאיפיריניה זו לא חיה באפריקה

״קאיפיריניה Caipirinha הוא קוקטייל ברזילאי המוכר רשמית
על ידי איגוד הברמנים הבינלאומי, המורכב מקשאסה, ליים,
סוכר לבן וקרח כתוש. בברזיל, המשקה מוגש ברובה ונחשב
למשקה אופייני של המדינה.
פשטות המשקה והארומה המיוחדת שלו תרמו לאהדה כלפיו
ברחבי העולם״. (ויקיפדיה)

קוקטיילים – עולם ומלואו
קאיפיריניה הוא אחד הקוקטיילים הפשוטים להכנה אבל הוא טעים להפליא ומרענן במיוחד, הקיץ עוד מעט מגיע, מה יכול להתאים יותר מקוקטייל בטעם לימוני מרענן, במילים אחרות: קוקטייל קאיפיריניה.
כמוהו קיימים עוד הרבה מאוד סוגים של קוקטיילים שמגיעים מכל מיני מקומות בעולם, קוקטיילים שמבוססים על פירות מתוקים, קוקטיילים בטעמים חמצמצים, קוקטיילים בטעם מעט מריר, יש המבוססים על מרטיני, מרגריטות למיניהן, סאוורים, קוקטיילים או מבוססי שמנת, יש כאלו שמוגשים בכוסות נמוכות וכאלו שמוגשים בכוסות גבוהות, ישנם קוקטיילים בוערים – בהם אחוז האלכוהול הוא גבוה מספיק כדי שאפשר יהיה להדליק אותם באש
ומנגד קוקטיילים קפואים שהם עדינים מאוד, ישנם סוגים שאהובים בעיקר על נשים וכאלה שגברים יעדיפו ועוד.

קאיפיריניה

קאיפיריניה

3 שאלות לחימום (-:
כדי להכנס לאווירה תרשו לנו לאתגר אתכם ב-3 שאלות על עולם האלכוהול:
1. ממה עשויה הטקילה
הטקילה מיוצרת אך ורק מצמח האגבה הכחולה בוגר שמגיע לבשלות רק לאחר 10 שנים!
2. כמה שנים אמור רום איכותי להתיישן?
רום שאיכותו סבירה מיושן בחביות לתקופה של בין שנתיים לשלוש שנים ואילו רום איכותי יותר מיושן בחביות 15 שנים ויותר.
3. קרלסברג – על שום מה?
השם קרלסברג הוא שילוב שם בנו של המייסד, קארל ושל המילה "ברג" שפירושה "גבעה" בדנית.

זיו מנור – מיקסולוג מומחה
הכירו את זיו מנור- מיקסולוג, מומחה בכל הקשור בקוקטיילים והאלכוהול, זיו נחשב אוטוריטה בתחום, הוא עוסק מעל 15 שנים בתחום הזה ויש לו ידע נרחב.
מטבע הדברים זיו מנור מפיק ארועים שמבוססים על אלכוהול, סדנאות קוקטיילים, יינות, בירה וכדו׳, אירועים כמו ימי הולדת, ערבי חברה, סדנאות גיבוש, ערב חברים אינטימי, מסיבת גיוס, רווקות וכדו׳ באירועים הללו תוכלו ללמוד איך מכינים קוקטיילים ותתנסו בעצמכם בהנחייתו כמובן, בהכנת מגוון קוקטיילים טעימים מחומרי גלם שונים ומכל מיני סוגים, תשתתפו בחידוני טריוויה שיחדשו לכם כמה דברים, במהלך הערב האורחים ישמעו סיפורים עסיסיים ואנקדוטות מעניינות על עולם האלכוהול, תחרויות ומשחקים היתוליים, כל אלה מלווים במוסיקה טובה.
האלכוהול מוריד מחסומים, ממיס עקבות, משחרר ומחבר בין אנשים, כל אלה יחד יבטיחו אוירה שמחה, מגבשת וייחודית במינה.
סדנאות אלכוהול שזיו מנור עורך הן דרך מוצלחת להפוך כל אירוע למוצלח שיזכר כחוויה נעימה גם אחרי שיסתיים.
הנאה מובטחת!

סדנת קוקטיילים

החיבור המיידי עם זיו מנור הוביל לערב יוצא דופן

ולסיום – קבלו מתכון להכנת קוקטייל קאיפיריניה
מצרכים:
2 ליים או לימון חתוך לפרוסות ללא גרעינים1-2 כפיות סוכר
60 מ”ל קשאסה (אפשר רום)
קוביות קרח או קרח כתוש
אופן ההכנה:
פורסים את הלימון ומרחיקים את החרצנים, מניחים בכוס את פרוסות הלימון והסוכר, ומועכים היטב בעזרת כף עץ.
מוסיפים את קוביות הקרח או הקרח הכתוש, ומסיימים במנת הקשאסה (או רום)
מערבבים היטב ומקשטים בכמה עלי נענע.

צריכים להכניס תוכן לארוע? התקשרו עכשיו לקבוע איתנו פגישה
זיו מנור – סדנאות אלכוהול : 052-2457843
להתראות בשמחות

https://www.youtube.com/watch?v=XpGASGHnYT0