אפרול
אומנם, על פניו, נראה כי עונת הקיץ ממש רחוקה מאתנו, טוב תעשו אם תתאמנו על הכנה של קוקטייל אפרול, שהוא, למעשה, קוקטייל פונצ'רי ובהיר.
שבו עושים שימוש לשם פתרון אידיאלי להיחלצות מהשמש הקופחת.
ומכיוון שאנו בעיצומה של עונת החורף הקרה, והלא כל כך גשומה, לרוע המזל, וממילא אתם לא מרבים לצאת מהבית,
טוב תעשו אם תתזמנו את השירותים של סדנת הקוקטיילים, שניתנים על ידי האחד והיחיד, זיו מנור.
זה ממש לא משנה איפה בדיוק אתם גרים, העיקר שתאספו את הקרובים לכם, על מנת שגם הם יוכלו ליהנות מסדנא מופלאה ומובחרת שכזאת.
הסיפור האישי זיו מנור
ונשאלת השאלה – " מה זה אפרול בדיוק"? ובכן, מדובר אודות סוג של קוקטייל, שמוכר מכך שהועם שלו אינו מתוק יותר מדי,
ומדמה את הטעם של פירות הדר, כמו גם, למשל – של התפוז, שבלי כל ספק, יגרום לכם תחושה שאתם ניזונים מקרני השמש המלטפות,
זה הוא קוקטייל שמאופיין בתור משקה קל, שנהוג לשתות לפני קיום ארוחת הערב.
זה המשקה האולטימטיבי שנהוג וטרנדי בעיקר באיטליה.
ואנו אנשי הבשורות המעודדות היום – ניתן לבצע שחזור של הטעם המדויק שלו בכל מקום בעולם שתבחרו,
אף במידה ואתם מזמינים אותו בבר, ואף במידה ואתם מתעתדים להזמין אורחים לארוחת הערב, אצלכם בדירה.
האם כדאי לכם, משיקולי דיאטה, לנסות להכין אפרול ופרוסקו?
המון בני אדם צורכים, על בסיס קבוע, משקאות, אשר מכילים דרך קבע הרבה אלכוהול, סוכרים והמון קלוריות, בטרם, בתום ובמשך הארוחה.
בחשיבה על שיקולי דיאטה, בהחלט כדאי שתנסו להכין לעצמכם אפרול ופרוסקו.
מדובר בסך הכול בשמונים וחמישה קלוריות, פלוס מינוס, כאשר כמות של שישים מיליליגרם של פרוסקו מכילה בערך כארבעים קלוריות,
ואפשר להוסיף לכך סודה, שיש בו אפס קלוריות.
בהחלט זה הוא משקה טעים, שמשלב בתוכו, גם אפרול והן פרוסקו, שביחד מכילים רק מאה עשרים וחמש קלוריות.
ממה עשוי אפרול, במחוזות העולם השונים?
כל מחוז ברחבי עולם, מדווח על הרכבים אחרים שממנו נדונה השאלה – ממה עשוי אפרול?
קודם כל, הוא ידוע בתור אפרול שפריץ, שהינו, בעצם, קוקטייל של אלכוהול, בעוד המקור שלו נצפה באיטליה, במחוז ונטה.
נודע באופן פורמלי באמצעות איגוד הברמנים הבן לאומי.
עסקינן אודות סוג של אפריטיף, שמיוצר בגרסה השכיחה מפרוסקו, שאותו מערבבים לרוב עם סודה ועם אפרול.
יש המוסיפים לו אף צ'ינאר ליקר אפריטיף איטלקי מבית היוצר של קמפרי.
בשנות השישים, בארץ, היה נוהג קבע של יוצאי מזרח אירופה לשקוד על הכנת המשקה מיין לבן, של כרמל הוק, מיקבי כרמל מזרחי, אותו מהלו במי סודה.
מקובל להגיש אותו עם פלחי פירות הדר, כדוגמת – תפוז, ביחד עם קרח, ויש המוסיפים לו אף זית.
כשאפרול מוכן באופן הטבעי שלו, הפחמן מורה על העובדה שהבקבוק אינו נחשף לחמצן והוא תקין.
אפשר לייצר שפריץ באמצעות הוספה באופן מלאכותי של פחמן דו חמצני כאשר מכניסים אותו לתוך בקבוק.
ואילו במדינות שבמזרח אירופה, כמו למשל – הונגריה, רומניה או מולדובה, יש גרסה אחרת של האפרול, שאותו מכינים מיין גרמני או מיין מקומי.
עסקינן אודות יינות שמכילים קמעה פחמן דו חמצני, שמתסיס את היינות. יוצאי מדינות אלו נוהגים לכנות אותו בשם שפריץ, משום שהיין ניתז.
יסייע לכם להירגע ויעורר את בלוטות התיאבון שלכם
החיים של כולנו מאוד עמוסים.
קשה למצוא ולו רגע פנוי אחד במרוץ הנואש אחרי הזמן.
אז מה הפלא שכל הישראלים לוחצים? ופה נכנס לתמונה ליקר אפרול.
גמיעה ממנו, בחיק חברים טובים או בני משפחה, מלווה בהשפעה מרגיעה, תוך כדי כך שהיא מסייעת להמתין עד לבוא הארוחה הבאה.
הימנעות מליקר אפרול, תוביל אתכם לאכילה מיותרת, ותחשוף אתכם לבעיות בקיבה, כמו למשל – קלקולי קיבה או נפיחויות בקיבה.
מעבר לכך, ליקר האפרול אף עשוי לעורר את בלוטות התיאבון שלכם.
הוא מסוגל להכין את מערכת העיכול שלכם, לפתוח את הקיבה, וזה ממש עקרוני, מכיוון שכולם אוהבים לנשנש, ולעתים הגוף שלכם אינו יגיב כפי שאתם חפצים שהוא יעשה.
סדנת קוקטיילים מובחרת עם זיו מנור