סדנת שייקים

שייקים הם דבר נפלא, טעים ומרענן, קבלו כמה טיפים להכנת שייקים מדהימים מהמיקסולוג זיו מנור

הטיפ הכי טוב שזיו מנור יכול לתת הוא שאם השילובים נראים לכם טעימים – ערבבו אותם. לשייקים אין באמת חוקים, במקרים רבים אנחנו מגיעים לטעם המושלם שמתאים לנו רק אחרי כמה פעמים של ניסוי וטעייה. אז לא לפחד, ולהתחיל לערבב ולשקשק. אין לנו כל ספק שהיכרות קרובה ומעמיקה עם עולם האלכוהול, הטעמים האקזוטיים והשילובים המעניינים, תשדרג אתכם משמעותית. בדיוק לשם כך יש גם את הסדנה המדליקה של זיו מנור שבה תלמדו סוגים שונים של שילובים מרתקים ומרעננים ותשקשקו בלי סוף! ובכל זאת, הנה כמה טיפים לשייקים בלתי נשכחים:

אלכוהולי ובריא

למי שלא יודע, המשקה הלבן שאולי רובנו לא מכירים – ג'ין, היה בעבר תרופה. הוא נחשב למשקה חזק (מעל 40% אלכוהול) שעשוי ברובו מעץ הערער. טעמו חזק, יבש ומריר והוא מתאים פעמים רבות לקוקטיילים מאשר לשתייה לבד. אז בשביל השייק הבריא שלנו, קחו לכם ג'ין ומזגו לתוך הכוס שלכם – עדיפות היא למדוד בכוסות של שוט או 2 צ'ייסרים. לאחר מכן, קחו לכם מיץ תפוזים טבעי ובריא ומלאו עד מעט מסוף הכוס. הכניסו חתיכה של מלפפון חתוך. מנור ממליץ לחתוך את המלפפון עם הקליפה וכך לשמור על כל הויטמינים שיש בקליפה. הנה לכם – קוקטייל טעים, בריא ומרענן!

שייקים מפתיעים לקינוח!

כנראה שיהיה לכם קשה להאמין אבל יש לא מעט שייקים שאפשר להכין ולהגיש לאורחים שלכם כקינוח מתוק, מפתיע ומרענן בסוף האירוע או המסיבה. שייקים המיועדים לקינוח הם מהירים להכנה, טעימים ובעיקר לא דורשים מצרכים רבים או זמן אפייה ארוך. זה משהו שתוכלו להכין במספר דקות ספורות ולהגיש לחברים הטובים שבאו להנות. אז מה זיו מנור ממליץ לכם?

שייק קינוח ראשון הוא גנאש שוקולד אלכוהולי מפנק במיוחד. קחו לכם שוקולד מריר והמיסו אותו על אש בינונית במשך כמה דקות, הוסיפו לו שמנת וערבבו. לאחר מכן, הוסיפו לו מעט ויסקי מעושן כמו סר אדוארדס וערבבו היטב. כשהאורחים מגיעים הכניסו קשית והגישו להם.  

למנור יש בשבילכם עוד שייק קינוח מרענן ובריא. אז קחו לכם מיקסר והכניסו לשם מספר חתיכות של בננה חתוכה (עד כוס), צ'יפס קוקוס (מיובש) ללא סוכר (עד כוס), אגוזי לוז טבעי (עד כוס). לכל המצרכים הללו הוסיפו חלב דל שומן (ניתן גם להחליף את החלב הרגיל בחלב סויה). לבסוף, אנחנו מוזגים כוס של קפה ערביקה קר (קפה עם חלב קר). מערבבים וטוחנים את הכל במיקסר שלנו במשך מספר דקות.

במחבת נפרדת שחוממה מראש על אש בינונית הוסיפו שמנת, שוקולד מריר וערבבו את הכל. בצד, הכינו מבעוד מועד פירורי קוקוס בצלוחית והחלו בהגשת השייק שהכנו. קחו כוסות קפה קטנות, טיבלו את החלק העליון ממנו שותים מהכוס בשוקולד המומס עם השמנת, ולאחר מכן בפירורי הקוקוס. מזגו את השייק המרענן שהכנו קודם, תתחילו לשתות ופשוט להנות!

התוספת הקטנה והמתוקה הזו לקישוט הכוס היא חשובה להגשה. אצל זיו מנור השייקים לא רק טעימים אלא שהם גם מוגשים בצורה מיוחדת ומדליקה. זכרו, ההגשה חשובה לא פחות מהטעם! מנור גם ממליץ להכין את הקוקטיילים מול האורחים ובכך ליצור כבר בהתחלה את העניין, הציפייה והתיאבון לכשיטעמו את השייק המדהים שלכם.

המתכונים והטיפים של זיו מנור הם קלים ופשוטים להכנה בבית ומתאימים לכל ערב ואירוע. אנחנו ממליצים לכם להזמין את מנור לערב בלתי נשכח של הכנת שייקים טעימים ומדהימים!

לפרטים והזמנות – זיו מנור: 052-245-7843