X

זיו מנור ביום הפונץ' הבינלאומי

Punch Day – Every September 20th

פונץ' איטלקי
פונץ' איטלקי

איך הופכים את הפונץ' למסמר הערב? טיפ שבועי – הכנת פונצ'ים ביתיים
מעבר להיותו משקה אלכוהולי טעים ועדין, הפונץ' יוצר נקודת מפגש מאוד מעניינת ודינמית בכל מסיבה ואירוע, ואם הפונץ' איכותי כך גם נושאי השיחה שיתקיימו סביבו
פונץ' חם או קר יוצר עניין ואווירה טובה, בדרך כלל הוא מגיע באחוזי אלכוהול נמוכים בשילוב פירות העונה.
מקור השם פונץ' הוא מהמילה ההינדית פאנץ' שפירושה "חמש", על שם חמשת המרכיבים מהם עשוי הפונץ' במתכונתו המסורתית.
ניתן להשתמש בבסיס להכנת הפונץ' ברום בהיר או רום מתובל וניתן להשתמש ביינות לבנים ואדומים תלוי בעוצמת הפונץ' ואחוזי האלכוהול שנרצה להכין לאורחים.

פונץ' קר יש להשרות במקרר עם כל מרכיביו לפחות 3 שעות לפני ההגשה.
פונץ' חם יש להכין כחצי שעה עם או בלי מכסה על מנת "שריחות הפונץ' יתפשטו בכל הבית.
בהכנת פונץ' חם מומלץ להכין בנוסף קרמל (על ידי עירבוב הדרגתי של מים וסוכר) לאחר מכן יש למזוג את כל המרכיבים. ומעט לפני מזיגת הפונץ' החם לכוסות של האורחים, רגע לפני ההגשה ניתן להוסיף 4 קוביות של שוקולד מריר.

הפירות המומלצים לפונץ' חם : תפוזים, שזיפים, ענבים אדומים, דובדבנים אדומים
בהשריה של עשבי תיבול : ריחן, ארוגולה, מרווה
והפירות המומלצים לפונץ' קר : תפוחים, אגסים, ענבים ירוקים, מלון, ליצ'י
בהשריה של עשבי תיבול : נענע , קורנית, טימין

קוקטיילי יין
פונץ ישראלי

לתיאום סדנת קוקטיילים עם פונץ' התקשרו אלינו לטלפון 052-2457843

דברו איתי