מתכוני קוקטיילים מקפיצים של זיו מנור

עשו זאת בעצמכם

רוצים להכין לבד מתכוני קוקטיילים מדהימים?
זיו מנור, אומן סדנאות הקוקטיילים וסדנאות האלכוהול, מביא לכם ארבעה מתכונים לקוקטיילים בלתי נשכחים. כל המתכונים קלים להכנה, והתוצאות שוות כל רגע. רוצים חוויה חושית מעולם אחר ? נסו, ותיהנו !

מטריפים את החושים
מתכוני הקוקטיילים של זיו מנור הם בשלל צבעים, בריחות משגעים, ובמגוון טעמים,שתזכרו לעוד הרבה זמן. המתכונים מתאימים לכל מצב רוח, ולכל סוג של אירוח. תוכלו לפנק את עצמיכם בקוקטייל משובח, ולהרים לעצמיכם את המורל.
אפשר להכין קוקטייל מפתיע או אפילו כמה קוקטיילים לערב רומנטי עם בן או בת הזוג. ניתן ליהנות מהקוקטיילים כשאתם מארחים בבית באינטימיות כמה חברים, או כשאתם עורכים מסיבה. סקרנים ? אז קדימה, יוצאים לדרך.

סדנת קוקטיילים

קוקטייל פירות יער מקפיץ
תכינו מראש : קרח, ואן גוך דובדבנים שחורים, סאוור, ליקר אוכמניות, שוואפס ראשן, la Bella Sandrine.
לקישוט יש להכין נענע ולימונים.
הכנת הקוקטייל : למלא חצי מגובה של הכוס בקרח.
למזוג ליקר אוכמנית – עד למחצית הכוס.
להוסיף: 40 מ"ל סאוור, 60 מ"ל ואן גוך דובדבנים שחורים,
ו-60 מ"ל Sandrine . La Bella.
לסיים עם שוופס ראשן. ולא לשכוח לקשט עם נענע ופלחי לימון.
הסיכום שלנו: לא תאמינו באיזו קלות מכינים את הקוקטייל האדום-שקוף הזה.
עם הטעם החלומי תזרמו לערב שכולו טוב. כי אין כמו ברד אלכוהולי בטעמי פירות היער להרגיש בעננים.

קוקטייל סורבה מהמם
מכינים מראש: ויסקי Sir Edwards, ליקר שוקולד לבן, גלידת וניל צ'יפס וקרח.
ולהכנה: שימו את הקרח בבלנדר, עד חצי מהגובה של הבלנדר .
שימו חצי קופסה של גלידת וניל צ'יפס.
מזגו חצי בקבוק ליקר שוקולד לבן, ותוסיפו 60 מ"ל של ויסקי Sir Edwards.
.תפעילו את הבלנדר, עד שתקבלו ברד במרקם עדין, ומזגו בהנאה לכוסות.
מילה שלנו: כמה פשוט, ככה טעים. הצבע חום-שוקולדי, המרקם שיוצר הברד הקפוא, וערבוב הטעמים של הויסקי עם השוקולד הלבן והגלידה, שנמסים ביחד בפה. גן עדן כאן ועכשיו.

קוקטייל טרופי מאוהב
מה מכינים מראש ? שיכר פסיפלורה, שיכר ליצ'י, ואן גוך מלון, ביטר לימון, מיץ לימון, קרח. לקישוט : נענע ולימון.
לשים קוביות קרח עד מחצית מגובהו של השייקר.
יש למזוג לשייקר שיכר פסיפלורה ושיכר ליצ'י, עד למחצית גובה השייקר.
למזוג 60 מ"ל ואן גוך מלון, ו-40 מ"ל מיץ לימון. לנער טוב , עד שלא תשמעו את הקרח. לסיום – מזגו את המשקה לכוסות, תוסיפו ביטר לימון, ואל תשכחו לקשט עם נענע ולימון.
ואנחנו ממליצים : תתכוננו לטעם המושלם.
הקוקטייל הירקרק-צהבהב המופלא שקבלתם ידליק לכם את החושים. הטעם הטרופי, ושילוב הטעמים המתמזגים בפה, יעיף גבוה את המצב רוח שלכם.
תיהנו מכל רגע !

סדנת קוקטיילים

קוקטייל טרמיסו מדליק
קודם כל תכינו לקוקטייל: טקילה Los Arango, ליקר ריבת חלב, גלידת ריבת חלב, וקרח.
ועכשיו תכינו את המוצרים לגנאש : שוקולד מריר, קוקוס ושמנת.
להכנת הקוקטייל : שימו קרח בבלנדר, עד חצי מגובה הבלנדר.
שימו בבלנדר חצי קופסה של גלידת ריבת חלב.
תמזגו חצי בקבוק ליקר ריבת חלב, ותוסיפו 60 מ"ל של טקילה Los Arango
ולסיום –ועכשיו יש להפעיל את הבלנדר, ובתוך זמן קצר תקבלו מרקם עדין של ברד. כעת, כל שנותר לכם הוא למזוג לגביעי גלידה עם כתר קוקוס וגנאש.
איך מכינים גנאש ?
תחילה יש לחמם שוקולד מריר ושמנת עד שהם מתמזגים למרקם אחיד.
אחר כך, תטבלו בהנאה גביע הגלידה ברוטב השוקולד, וכמובן לא לשכוח לטבול גם בקוקוס.
ואנחנו אומרים : קל להכנה, ומלהיב את החיך.
הערבוב של ריבות החלב, המותאמות לטקילה, שילובו הנהדר של השוקולד, והפיכתם של כל הרכיבים לברד קפוא של טרמיסו מהפנט – כל אלו ביחד יקפיצו לכם את חוש הטעם להרבה זמן.

מתכוני הפלא של זיו מנור
קראתם, הכנתם, טעמתם, ועכשיו גם אתם יודעים : אין תחליף למתכונים המיוחדים של הקוקטיילים של זיו מנור. זיו מנור מקצוען ומנוסה בעולם האלכוהול, ומיומן בהכנת קוקטיילים בטעמים נפלאים. כל אחד מתחבר בקלות אל הטעמים, אל הריחות, ואל כל היופי הוויזואלי של הקוקטיילים.
זיו מנור מקיים בכל הארץ סדנאות קוקטיילים, סדנאות יין וסדנאות אלכוהול. חוגגים רבים טעמו את הקוקטיילים המפתיעים במסיבה החווייתית, וההמלצות בלתי פוסקות.

הכנת קוקטיילים בסדנת הקוקטיילים
בכל סדנה יש פעילות חווייתית עשירה, הכוללת, בין היתר, הכנת קוקטיילים עם כל החוגגים השמחים. הקוקטיילים, שמכין זיו מנור במסיבות ואירועים, משלבים טעמים שונים של אלכוהול, המתמזגים להפליא עם גלידות משובחות.
אין כמו סדנת קוקטיילים לחגיגה אמיתית.

גם אתם רוצים חוויה מעולם אחר ? עשינו לכם חשק להכין קוקטיילים עם זיו מנור במסיבה שלכם ?ברוכים הבאים לסדנאות האלכוהול הכי שוות בארץ! משקשקים, ושוברים את הקרח !
צלצלו אל זיו מנור : 052-2457843