זיו מנור באייטם טלוויזיוני שמח

קוקטיילים פירותיים מפתיעים בתוכנית הבוקר בערוץ 13

ערוץ 13 הזמין את זיו מנור המיקסולוג לתוכנית הבוקר עם ליאור קינן ואור הלר. המטרה הייתה להעניק מידע בסיסי על היינות והמשקאות האלכוהוליים השונים ולהראות כמה וכמה אפשרויות של רקיחת קוקטיילים מהירים וטעימים במיוחד אשר כל אחד יכול להכין בביתו.

קוקטייל

קוקטייל פירותי טעים וקיצי

הנחיות בסיסיות להנאה מושלמת מיינות
כדי ליהנות מטעמו המושלם של כל יין, מומלץ לפתוח אותו כשעה לפני זמן השתיה המתוכנן ולשפוך אותו לתוך דקנטר. לאחר כשעה, אפשר ליהנות מריחו הנפלא של היין, לתת לבוקרה לצאת החוצה ולמזוג למוזמנים את היין המשובח לשמחתם הגדולה.
כולם ייהנו מטעמו היוצא דופן של היין הנבחר אשר אוחסן לאורך זמן בחביות מעץ אלון ולאחר מכן בחביות מנירוסטה וכך מיוצר יין יוצא דופן. כוסות היין ימולאו שוב ושוב, כדי להיכנס לאווירה הנעימה בבית כאשר נפתח בקבוק יין בטיב מעולה.

מסיבה שמחה לאורחים
פירות טריים אשר מסודרים על מגשים אסתטיים בשלל צבעים, צורות ומרקמים פותחים באופן טבעי את התיאבון וכאשר משקשקים אותם עם משקאות אלכוהוליים התוצאה היא לעילא ולעילא.
זיו מנור מקפיץ אננס, מלון כתום ואגס אדום מוסיף לכך מזיגה ארוכה של אלכוהול אננס % 35 הנהדר של וואן גוך ויוצר קוקטייל טעים במיוחד עם המון קצף לבן למעלה. ההגשה היא בכוסיות קטנות כאשר לצידם מונחת פסיפלורה יפהפייה פתוחה שהיא פרי התאווה והאהבה. המנחים עפו על הטעם הייחודי של הקוקטייל אשר הותיר בפיהם טעם נפלא ומפתיע.
הגשת קוקטיילים בשלב המינגלינג בתחילת המסיבה, יוצר קרבה רבה בין המוזמנים, הם נהנים לשוחח זה עם זה על נושאים שונים פרטיים או עסקיים.

סדנת קוקטיילים

קוקטייל טירמיסו חתיך

שפע של משקאות איכותיים בכל חגיגה
קוקטייל מפתיע נוסף הוא משקה פונץ' אשר משולב מפירות כמו שלוך שהוא הרכבה של תפוח ואגס יחד, בתוספת קרמבולה, אנדיב ואנשי עם מזיגה ארוכה של משקה ואן גוך בטעם אננס בריכוז נורמטיבי של % 35 ובקישוט יפהפה של עלי הכותרת של פרח האמנון והתמר הסגלגל.
המנחים נהנו מלגימה של הקוקטייל היוצא דופן על כל שכבותיו והם העבירו את הכוסות ביניהם עם קשים צבעוניים, כדי שכולם ירגישו את הטעמים המיוחדים.

פירות ייחודיים
הפטנט הוא לחשוב על טעמים יצירתיים אשר נראה שאין כל התאמה ביניהם אך דווקא השילוב שלהם הוא המתכון המנצח. כמו גרגרי רימון עם אלכוהול וואן גוך בטעם מלון ולצידו קישואי זוקיני צהובים בעלי טעם נפלא לאכילה ללא בישול.

אווירה של חגיגה
השמחה הגדולה כוללת מצב רוח מצוין, אווירה תוססת, מוסיקה קצבית וחברים טובים אשר כיף לבלות ולרקוד איתם לאורכה של כל המסיבה.

טעם מתוק לפני סיום
דקה לפני סיום פינת הקוקטיילים בתוכנית הבוקר הפופולרית של ליאור קינן ואור הלר, ואך גוך בטעם קרמל % 35, אייריש קרים מושלם אשר משאיר בפה טעם מתוק של עוד.

אם גם אתם מתכננים מסיבה שתרים את האולפן, דברו עם זיו מנור 052-2457843 ותאמו אתו את המועד של תוכנית הבוקר או הערב והוא יגיע ברצון לאולפן או למסיבה שאתם מתכננים בכל מקום בארץ.