אהבה אפשר לחגוג כל השנה. ואיזו דרך טובה יותר לחגוג אהבה מאשר לחלוק קוקטייל טוב, שכולל את כל המרכיבים הדרושים כדי להמריץ את הדם ולהגביר את התשוקה? צפו בזיו מנור מתארח בתכנית של פאולה וליאון (ערוץ 12) ומדגים כיצד להכין קוקטייל מתוק ורומנטי שעושה חשק לאהוב. 

צפיתם בסירטון ונהנתם ? ועכשיו המתכונים

איזה 3 מאכלים ידועים ביותר כמגבירי תשוקה, מיניות ואהבה? אסאי, פסיפלורה וקקאו- שוקולד.

ואנחנו נכין קוקטיילים ללא אלכוהול עם שלושתם.

קוקטייל אסאי

מגיע מיערות האמזונס בברזיל. האסאי פרי רומנטי ביותר ומעורר מיניות.

מניחים בכוס 50 גרם אסאי קפוא בכוס נמוכה.

טוחנים מנגו בבלנדר עם מיץ תפוזים ומוזגים מעל האסאי.

ומקשטים עם דובדבנים בצד.

קוקטייל  מרגריטה פסיפלורה

קפוא ומרענן , הפסיפלורה ידוע כפרי התשוקה ובגלל זה נקרא גם באנגלית Passion Fruit

מניחים בבלנדר 200 גרם של פסיפלורה קפואה,מוסיפים 20 מ"ל סאוור, ומיץ בטעם אננס בננה.

מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם עדין של ברד.

ומוזגים לכוס גדולה על גבי קרח כתוש ומגישים עם קשיות ופטל אדום קפוא מעל לקישוט.

קוקטייל היער השחור

מניחים בתחתית הכוס פירות יער קפואים.

מזלפים קצפת מעל ומגרדים בפומפיה שוקולד מריר.

זיו מנור הוא מומחה אלכוהול ותרבות שתיה, מנחה סדנאות קוקטיילים לאירועים פרטיים, ימי הולדת, מסיבות רווקים ורווקות, אירועי חברה, ועוד. הסדנאות מתקיימות בכל הארץ, וכוללות את המשקאות הנדרשים, מוזיקה, והפעלה לאורחים. 

הארוע מתקרב? לפרטים על הסדנאות של זיו מנור חייגו 0723970995 או השאירו פרטים: