זיו מנור חושף את כל מתכוני הקוקטיילים המומלצים, הקוקטיילים האופנתיים של השנה
שנת 2020 עשתה את דרכה אלינו בצעדי ענק והנה, היום יש לנו הרבה מאוד זמן לחשוב על קוקטיילים מומלצים. מאוד פשוט, קל וכיף להכין קוקטיילים: ברגע שיש לכם מתכוני קוקטיילים מומלצים ואת המצרכים הנכונים, כל שיש לעשות הוא לערבב ביניהם ולנער היטב. קבלו כמה מתכוני קוקטיילים מומלצים למסיבות שישדרגו כל אירוע
הכנה לפי מתכוני קוקטיילים מומלצים, מביאה לתוצאה של שילוב של טעמים שמשגעים את בלוטות הטעם שלכם והופכות את היום שלכם לשמח יותר.
זיו מנור מתמחה בעולם הקוקטיילים, ויודע כיצד לייצר את הקוקטיילים המדויקים, האופנתיים והטעימים ביותר בכל שנה ושנה.
כדי שתהיו מוכנים לקיץ הקרוב, זיו מנור ריכז לנו מתכוני קוקטיילים מומלצים שהולכים לעשות רעש השנה ולהקפיץ לכם מסיבות בכל הארץ, כך שתמיד תוכלו להתחיל את המסיבה בסטייל גם בבית.
פריחת הדובדבן
אם אתם אוהבים את השילוב החמצמץ והייחודי של פירות היער ופירות ההדר, הקוקטייל המומלץ הזה הוא בהחלט בשבילכם: קליל, בריא וחמצמץ בצורה שמרטיטה את הלשון, הקוקטייל הזה מושלם מאור ראשון וישמור עלינו חדים גם בשעות הקטנות של הלילה.
מצרכים:
– 35 מ"ל של טקילה סילבר 1800
– 30 מ"ל של מיץ ליים
– 30 מ"ל של מיץ אשכוליות (עדיף אשכולית אדומה)
– 5 מ"ל גרנדין (סירופ רימונים)
– 5-6 דובדבני מרצ'ינו חצויים לטעם ולקישוט
– מעט מלח לקישוט הכוס
אופן ההכנה:
ניקח את כל המרכיבים ונעביר אותם לשייקר או לכלי אטום, שיאפשר לנו לערבב בין המצרכים. נערבב את הכול ביחד ונסנן את המשקה אל תוך כוס מרטיני גבוהה או כוס גבוהה, המצופה במלח מלמעלה כמו מרגריטה
נוכל לקשט את המשקה באמצעות הדובדבנים או פלח אשכולית אדומה/צהובה
מרגריטת השנה – מרגריטת דבש הוורדים
אם תמיד אהבתם את המרגריטה, אבל הטעם החמוץ היה לכם מעט גס, יתכן שהשדרוג של השנה יהפוך את הקוקטייל המומ לץ הזה למושלם בשבילכם. מיי הוורדים והדבש מוסיפים למשקה טעם ייחודי ומתקתק, שמאזן את החמיצות ומגרה את בלוטות הטעם שלנו.
מצרכים:
– 30 מ"ל ליקר קואנטרו (ליקר תפוזים)
– 60 מ"ל טקילה לבנה, שקופה
– 30 מ"ל של מיץ לימון טרי
– 15 מ"ל מים מהולים בדבש – כף דבש עם מעט מים חמים. מוהלים את המים ביחד עד בנוצרת תערובת שניתן להזליף בקלות לשייקר
– 2 שפריצים של מיי ורדים
אופן ההכנה:
ניקח את כל המרכיבים ונשים אותם בשייקר או בכלי אטום, עדיף בוואקום (אפשר אפילו שתי כוסות זהות) מלא בקרח.
נערבב את המרכיבים ונכנן אל תוך כוס מלאת קרח.
נקשט בעליי ורד טריים או מיובשים.
שמפניית השנה – פצצת פטל וליים
הקוקטייל המומלץ הזה הוא קוקטייל קיץ מרענן ויוקרתי.
מצרכים:
– 24 מ"ל של מחית פטל – ניקח 5-10 פירות פטל טריים או קפואים ונמעך אותם למחית, יחד עם מעט מים חמים
– 45 מ"ל של בירת ג'ינג'ר
– 30 מ"ל של מיץ ליים/לימון טרי
– שפריץ של למונצ'לו
– 120 מ"ל של שמפנייה או קאווה
– פטל טרי לקישוט
אופן ההכנה:
נערבב בין מחית הפטל, לבירת הג'ינג'ר והלמונצ'לו, ונשפוך אותם אל תוך כוס שמפנייה.
נמלא את הכוס בשמפניה ומיץ הליים/הלימון ונערבב מעט.
מרענן השנה – המינט ג'ולפ
משקה המנטה הקלאסי הומצא במאה ה- 18 בדרום ארצות-הברית, ועד היום מרענן את החייך של אנשים בכל רחבי העולם. השנה, הקוקטייל חזר לאופנה ובענק, ואנחנו מאוד ממליצים ליהנות ממנו על הים או ליד הבריכה.
מצרכים:
– 2 גבעולי מנטה.
– 60 מ"ל של ויסקי – רצוי בורבון, שנושא טעמים של מייפל.
– 150 מ"ל מיי סוכר – יחס של 1:1 סוכר ומים חמים.
– סוכר כתוש.
אופן ההכנה:
בכוס גבוהה או עדיף כוס עשוית ברזל, נערבב בין עלי המנטה ומיי הסוכר.
נמלא 3/4 מהכוס בסוכר כתוש.
נוסיף את הוויסקי ונערבב.
נמלא את שארית הכוס בעלי מנטה וקרח כתוש.נקשט בפטל טרי.
לעוד מתכונים קוקטיילים למסיבות לחץ כאן
זיו מנור מעביר סדנאות והפעלות הכנת קוקטיילים קורעות מצחוק ומקפיצות במיוחד, שיעשו לכם את השנה הזו טעימה ומרעננת במיוחד. להזמנות, 052-2457843.
סדנת קוקטיילים חוייתית של זיו מנור עם קוקטיילים מגניבים