הרמת כוסית וסדנת קוקטיילים לראש השנה

יום הולדת 40 עם סדנת קוקטיילים

ליווי לאירוע מנצח

ריעונות ליום הולדת 40

יחס אישי בהפקת האירוע

חגיגת יום הולדת 40

מעל 15 שנות ניסיון

הרמת כוסית ראש השנה

סדנת קוקטיילים פרימיום רגע לפני ערב ראש השנה, מספר ימים או אפילו שעות ספורות לפני שהעובדים מתפזרים לביתם לכמה ימים של חופש, הנוהל הוא זהה. 
מקבצים את עובדי החברה, המנהלים נושאים דברים, במקרים מסויימים מנצלים את ההזדמנות בה כל העובדים נוכחים בחלל אחד על מנת לחדד את ערכי המותג,
לספר קצת על ההישגים שהושגו בחודשים האחרונים, לבשר על שינויים כאלו ואחרים במידה ויש, מספרים על האתגרים שבדרך,
מברכים את העובדים ומודים להם על העבודה הקשה, מחלקים את הגיפט קארדים השונים, וחותמים את המפגש הקצר בהרמת כוסית יין, וקצת נשנושים לעובדים.
אם נודה על האמת, הרוטינה הזאת שחוזרת על עצמה שנה אחרי שנה כבר די שחוקה.
בין אם אתם עובדים בחברה קטנה המונה מספר מצומצם של עובדים או שאתם חלק מחברה אשר נהנית מפירות העבודה של עשרות ומאות עובדים,
כאשר מגיע ראש השנה התהליך הוא אותו תהליך במרבית בתי העסקים הרמת כוסית לראש השנה.

פעילות לראש השנה לעובדים

אנחנו לא מתכוונים לערב בו יש מנחה שמראה בצורה יבשה איך להכין משקאות,
אלא במסיבה אחת ארוכה במהלכה לוקחים העובדים חלק פעיל בסדנה עצמה.
החל מהכנת המשקאות, דרך למידה על עולם האלכוהול, וכמובן שותים בשמחה ובכיף.
סדנה כזאת כוללת, מלבד הכנת המשקאות והערך הלימודי והמעשיר על אלכוהול, גם משחקי שתייה שהוכנו מראש בהם העובדים הם במרכז,
המוזיקה האנרגטית שמלווה את כל הסדנה מוסיפה אף היא לחוויה הכללית, ואת החיוכים של העובדים יהיה קשה עד בלתי אפשרי למחוק.
רק תתארו לעצמכם מצב בו במקום הרמת הכוסית המשעממת במשרד, הצוות המנהל וצוות העובדים, נהנים יחדיו מפעילות מגבשת בה המסכות יורדות,
הכיף מתפרץ וגם הקשוחים שבעובדים, כאלו שלא מתחברים לאירועי גיבוש,
או כאלו שבדרך כלל מוצאים את עצמם משתעממים יתר על המידה במפגשים חברתיים של מקום העבודה, נהנים וחוגגים לכל אורך הסדנה.

רעיונות להרמת כוסית לראש השנה

בדרך כלל, המנהלים הנושאים דברים לא באמת מצליחים לחדד את רוח הקרב בעובדים
שמצידם, רק מסיימים שהמפגש המעט מביך הזה יסתיים כבר כדי שיוכלו לאסוף את המתנה לחג שלהם ויוכלו לצאת לדרך.
להתחיל להתכונן לחג ובעיקר לנוח מהעבודה למספר ימים.
ואנחנו שואלים, למה? למה כל אירוע שכזה חייב להיות כל כך משעמם? למה כל אירוע הרמת כוסית שכזה, לא יכול להיות בעל ערך אמיתי?
נכון, לקבל שי לחג זה תמיד נחמד, אבל כל ההתארגנות שמלווה לטקס הרמת הכוסית בבתי העסק השונים, במרבית המקרים, לא מצדיקה את ההייפ.
לכן, אם אתם מחפשים רעיון יצירתי לביצוע טקס הרמת כוסית, כזה שיהפוך לחוויה אמיתית, לא ישעמם את העובדים ובעיקר יקח את הקונספט המיושן של הרמת הכוסית במשרד למקומות אחרים, כאלו שידברו עליהם עד לשנה שתבוא לאחר מכן, כדאי לכם לקרוא את הטיפים הבאים:

ראש השנה הרמת כוסית

גיוס הצוות המנהלי לפעילות חווייתית איך אתם חושבים שהעובדים שלכם היו מגיבים אם הם היו מגיעים לחדר הישיבות או למקום אחר במשרד בו אתם מקיימים את הרמת הכוסית השנתית שלכם, ובמקום שולחן פינתי עם כמה עוגות וחטיפים ובקבוק יין או קאווה, הם היו מתיישבים וצופים במנהלים שלהם מכינים עבורם שוקולדים, משקאות מעניינים או מאכלים מסקרנים.
כשהכל קורה בזמן אמת? פעילות כזאת היתה מתנהלת באווירה טובה? צחוקים, שבירת דיסטנס ובעיקר קבלת התחושה שמעבר ל"לחיים" המסורתי ושובר המתנה, הצוות המנהלי באמת השקיע בהם זמן ומחשבה? במצב כזה אתם יכולים להיות בטוחים, כי לא תצליחו לזהות גלגולי עיניים כמו שניתן לראות לא פעם במהלך טקס הרמת כוסית שמרני ומיושן..

משקשקים ושוברים את הקרח עם זיו מנור

ההפתעה שתחכה לעובדים כשהם יתקבצו בחדר הישיבות בציפייה לשמוע כמה מילים וללכת
ובמקום זה לגלות את הצוות המנהלתי טורח פיזית בשביל שיהיה להם כיף, תגרום להם להרגיש שלמנהלים שלהם אכפת מהם, והתחושה הזאת לפעמים יכולה לעשות את כל ההבדל בפרודקטיביות של עובד.
אלו הם הדברים הקטנים שגורמים לעובדים בעלי פוטנציאל לממש אותו ובכך כמובן גם לתרום לרווחי החברה.
נשאלת השאלה כיצד בכלל מגיעים למצב בו הצוות המנהלי יודעי מה להכין ואיך?
מספר שבועות לפני ראש השנה, אפשר להוציא את הצוות הבכיר לפעילות שתהווה גם פעילות גיבוש לדרגים הבכירים יותר.
תוכן הפעילות יכול להיות לקיחת חלק בסדנאות בישול, הכנת שוקולדים וכו'.
את הידע שהם יצברו באותה הסדנה, ניתן יהיה ליישם במהלך טקס הרמת הכוסית. לא מסובך, נכון?

הטיפ השני לגיבוש מוצלח והגברת השייכות הארגונית

לערב גיבוש מנצח ושם לבצע את הרמת הכוסית וחלוקת המתנות לחג? הרי כבר סיכמנו על כך שביצוע של טקס כזה באמצע היום, במשרד, כשכולם כבר רוצים ללכת ולהתפנות לענייניהם, הוא לא באמת טקס שזוכרים.
אז בשביל להפוך אותו לטקס חווייתי, אפשר לקחת את הקונספט ופשוט להעתיק אותו לערב גיבוש עמוס בכל טוב.
אתם יכולים לקחת את העובדים לאחת מהסדנאות שהוזכרו, כמו שוקולדים או בישול, אך בשונה לדרג המנהלי המונה מספר מצומצם יותר של עובדים, ברגע שאנחנו מדברים על ערב גיבוש לכלל עובדי החברה, הרי צריך למצוא פעילות מעניינת שתדבר למכנה המשותף הרחב ביותר.
מה פונה למכנה המשותף הרחב ביותר אם לא אלכוהול? בדיוק למשבצת הזאת, נכנסת סדנת הקוקטיילים של זיו מנור.
במקרה הזה גם תופסים שני ציפורים במכה אחת, שכן במקום לערוך סדנה ואז לעשות לחיים, כל שלב בסדנה מסתיים בהרמת כוסית.
בניגוד לתדמית שאולי נוצרת לסדנאות שכאלו שהן שקטות ורגועות, אתם יכולים להיות בטוחים שהעובדים שלכם לא ישבו לרגע.

הרמת כוסית לראש השנה

זיו מנור מציע מגוון רחב של סדנאות אלכוהול וקוקטיילים לקהל הרחב לכל סוג של אירוע 

להזמנות  052-2457843

מסיבות זיו מנור

קוקטיילי גלידות מפתיעים וקינוחי אלכוהול

אלכוהול משובח
וגיבוש חוויתי

הגשת הקוקטיילים
בכוסות זכוכית

חוברת קוקטיילים
מתנה למשתתפים

מוזיקה קצבית
ותחרויות שתייה מצחיקות