קוסמופוליטן קוקטייל מתכון מיוחד של זיו מנור מתכון מדהים להכנה ביתית וחווייתית
האמונה הרווחת כי המשקה נוצר באופן עצמאי על ידי ברמנים שונים מאז 1970. בדרך כלל, אנשים הכירו בכך שג'ון קיין הביא את המשקה לסן פרנסיסקו בסביבות 1987 מאוהיו. באותה שנה במנהטן, הגרסה המוכרת בעולם של הקוקטייל נוצרה על ידי טובי סצ'יני. לדברי העיתונאים סאלי אן ברק ובוב סנט, הקוסמופוליטן קוקטייל מופיעה בספרות כבר ב -1933 ונובעת מניו יורק.זה הזמן להכיר את סדנת קוקטיילים
מורכב מ: 45 מ"ל וודקה , 15 מ"ל ליקר טריפל סק, 30 מ"ל מיץ לימון ו 45 מ"ל מיץ חמוציות
את כל המרכיבים יש למזוג לשייקר עם קרח, לנער היטב ולמזוג לכוס קוקטייל מקוררת. מומלץ כמובן לקשט בפלח תפוז.
הקוסמופוליטן קוקטייל זכה לפופולריות מהירה, החל מפרובינסטאון, דרך ניו יורק, קליבלנד וסינסינטי, אז לסן פרנסיסקו.
חלק גורסים כי המשקה החל במיאמי דרך סן פרנסיסקו, ולניו יורק .
הקוסמופוליטן צברה פופולריות בשנות ה -90. זה היה פופולרי יותר בקרב נשים צעירות על ידי אזכורים תכופים
בתוכנית הטלוויזיה "סקס והעיר הגדולה", שם הדמות של שרה ג'סיקה פרקר, קארי בראדשו, בדרך כלל
הזמין את המשקה בבילוי בבר עם החברות שלה. עיבוד הסרט הפנה את הפופולריות שלה כאשר מירנדה שואל
למה הם הפסיקו לשתות אותם, קארי משיב "כי כולם התחילו."
מוגש באהבה רבה,
צוות הברמנים מבית זיו מנור.
דברו איתי